Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії

Тіло - ерогенна зонаЛюдське тіло - це справжня Галактика, де нервових закінчень та чутливих точок стільки, скільки зірок у Всесвіті. І якщо Ви думаєте, що знаєте про своє тіло та тіло свого партнера все, то це можна легко перевірити знанням ерогенних зон одне одного. А тут і може виникнути проблема, адже ерогенні точки не закінчуються лише поширеними класичними ділянками на жіночому та чоловічому тілі… Ці галактики приховують у собі незвідані таємниці, серед яких ми можемо блукати та блукати, поступово розкриваючи кожну з них. А для цього варто більше експериментувати та майстерно вивчати кожну ділянку тіла коханої людини. Вся справа в тому, що більшість пар керується стандартною схемою відомих ерогенних зон, а тому часом прелюдія та секс стають надто передбачуваними та відточеними як за методичкою. У хід йдуть пестощі звичайних ерогенних точок: клітор, статеві губи, соски, голівка члена, мошонка, шия. Все це, безперечно, добре і дуже навіть приємно. Але, користуючись завченими знаннями про ерогенні точки і слідуючи ними як картою, ми іноді забуваємо, що це не єдині зони на тілі, які здатні принести чуттєву насолоду. Людське тіло - це посудина, наповнена нервовими закінченнями по саму шийку. Людське тіло – це і є суцільна ерогенна зона, головне лише намацати те, що резонує з Вами та сприяє викиду дофаміну. Такі чутливі точки у кожного можуть бути свої: хтось несподівано отримає задоволення від дотиків до п'яти, хтось мало не досягне оргазму від погладжувань стегна, а хтось не може насолодитися навіть традиційними пестощами клітора. І це все нормально, тому що все це суто індивідуальне. А щоб знайти свою заповітну точку (а можливо навіть і кілька), що викликає приємні мурашки по тілу і кидає в палкі тремтіння, необхідно іноді відходити від банальних рішень і пізнавати своє тіло і тіло свого партнера заново, експериментуючи і пробуючи нове.

Ерогенні зони, що часто ігноруються

Деякі ділянки тіла дуже недооцінені і забуті. А це дарма! Адже можливо саме вони – це і є Ваш заповітний квиток у несподівану подорож куточками насолоди. То які ж неочевидні ерогенні зони часто ігноруються більшістю пар?

Тіло - ерогенна зонаВуха

Мабуть, найочевидніше, що ми Вам розкриємо далі. Досить багато пар приділяє належну увагу вухам під час прелюдій та сексу, а тому для когось ця маленька, але така хвилююча ділянка – зовсім не відкриття. Але є й ті, хто майстерно ігнорує цю зону, навіть не спробувавши торкнутися її хоча б на секунду. І дуже навіть дарма, адже верхня частина вушної раковини, область навколо і мочка - це джерело нервових закінчень, які тільки й чекають, коли до них торкнуться. Стимуляція цих точок як дарує розслаблення і задоволення, так і підвищує рівень збудження. У пошуках відповідної стимуляції з вухами можна грати по-різному: інтенсивно чи спокійно масажувати руками, ніжно цілувати, пестити язиком або навіть покусувати, зухвало відтягуючи мочку вниз. Тож варто внести вуха в карту Ваших пересувань тілом під час прелюдії та дізнатися, чи є ця ділянка золотою жилою відчуттів.

Внутрішня частина стегон

Ця ніжна і повна нервових закінчень ділянка просто створена для трепетних і чуттєвих погладжень, пестощів і дотиків. Зона внутрішньої поверхні стегна настільки сприйнятлива і чутлива до будь-яких дотиків, що градус збудження підвищуватиметься неконтрольованим чином. При правильних пестощах Ви можете досягти навіть скорочення інтимних м'язів, які вже чекають подальшого, більш гарячого розвитку подій. І навіть якщо внутрішня поверхня стегон не виявиться Вашою активною ерогенною зоною, то чуттєвий масаж цієї частини тіла завжди принесе Вам розслаблення і задоволення.

Внутрішня поверхня рук

Тіло - ерогенна зонаЦе дуже тонка і вишукана ділянка, ніжні пестощі якої можуть довести Вас до приємних мурашок по тілу. Особливо чутливі тут внутрішні ліктьові згини, які точно не варто уникати під час прелюдії. Не позбавляйте себе і свого партнера цих трепетних пестощів і пройдіться повільно і ніжно по всій внутрішній поверхні руки невагомими, ледь помітними погладжуваннями. Особливо приємно це робити кінчиками пальців або ніжними погладжуваннями нігтями. Британські вчені навіть встановили ідеальний темп для погладжувань: 3-5 сантиметрів за секунду, що активізує зону ласки та допомагає розслабитися, а також відчути турботу.

Ноги

Ноги – неоране поле для досліджень своїх ерогенних точок. Ступні, кісточки, ікри і навіть коліна бувають дуже чутливі до пестощів, адже мають масу нервових закінчень, активувати які можна за допомогою масажу. Треба віддати належне саме ступням та пальцям ніг, які майже завжди ігноруються під час прелюдії. Абсолютно не треба бути футфетишистом, щоб отримувати задоволення від пестощів ніг, достатньо лише подарувати одне одному заспокійливий, трепетний масаж, після якого все стане ясно. На ногах є певні акупунктурні точки, взаємодія та активація яких сприяє передачі сигналу прямо в мозок. Деякі точки відповідають за розслаблення та релакс, деякі – за полегшення болю та покращений кровообіг, а деякі, які цікаві нам – за сексуальне збудження та задоволення. Знайти такі точки у себе можна тільки масажем і приємним блуканням рук по ногах і ступням. Ну, а навіть якщо не знайдете з першого разу, то масаж ніг – це завжди приємно, адже саме на них припадає основне навантаження протягом дня. Невдоволеним не залишиться ніхто.

Тіло - ерогенна зонаЖивіт

У когось чутливою виступає зона навколо пупка, хтось мліє від ніжних дотиків до зони талії, а хтось не може стримати себе від задоволення під час чуттєвих пестощів нижньої частини живота, що веде до лобка. Живіт – це полотно чутливих точок, варто лише їх знайти. А шукати їх можна будь-якими способами: погладжуваннями, легкими дотиками, водінням пальчиком навколо пупка, поцілунками, пестощами язиком, іграми з льодом і навіть воском. Але з животом необхідно поводитися дуже дбайливо, адже для деяких ця зона може виявитися дуже чутливою, а тому будь-які дотики сприйматимуться як лоскіт. Тож, вивчаємо себе, вивчаємо тіло свого партнера і приступаємо до мануальних пестощів живота.

Ключиці

Деякі жінки мліють від задоволення не тільки від поцілунків у шию, а й від пестощів ключиць. Пестити їх можна як пальцями рук, так і губами, язиком. Тут кожен вибирає, що кому приємніше. У когось ерогенною зоною виступають самі ключиці, а хтось отримує задоволення від пестощів ямочок ключиць. До того ж ключиці є не тільки суто жіночою ерогенною зоною. Багато чоловіків також отримують чуттєву насолоду від ніжного контакту з цією ділянкою.

Сідниці

Дупця - це ділянка для найрізноманітніших дій, адже тут можна догодити і любителям ніжних пестощів, і прихильникам жорстких прелюдій. Хтось воліє, щоб сідниці були обласкані поцілунками та чуттєвими погладжуваннями до мурашок по тілу, а хтось любить зухвалі ляпанці та сильні стиски. Масаж сідниць також активно сприяє збудженню та розслабленню. Тож, зайняти руки Вам буде чим.

Тіло - ерогенна зонаПромежина

Йдеться більше про зону промежини у чоловіків, адже у них вона особливо чутлива до дотиків і пестощів. Давно відомо, що найприємніша зона для стимуляції чоловіків – це передміхурова залоза (простата), яку пестити можна не лише зсередини за допомогою спеціальних секс іграшок та масажерів, але й зовні. Ніжна ділянка, вкрита безліччю нервових закінчень, між анусом і мошонкою - це і є та сама промежина, за якою ховається простата. Легке натискання, ніжні погладжування, трепетний масаж і пестощі як пальчиками, так і язиком – сприяють неймовірно яскравим відчуттям у чоловіків, які призводять до оргазму. Тож, якщо бажаєте подарувати особливе задоволення своєму партнерові, то не оминайте стороною таку інтимну і дуже чутливу ділянку, як промежину.

Не бійтеся експериментувати та вивчати тіла одне одного!

Відгуки

Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка